Wortelcake met vanille ijs, passievruchten en kokosroom

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. Warm de oven voor op 180°
  2. Meng het amandelpoeder met de bloem, Solo light vloeibaar, suiker en de wortelen. Klop het eiwit stijf en spatel het onder de rest.
  3. Giet in individuelen bakvormjes en bak ze af op 180°. Laat ze 35 à 40min in de oven, totdat ze mooi goudbruin gebakken zijn. Prik er met een spiesje in om te zien of ze gaar zijn.
  4. Laat de cakejes daarna afkoelen.
  5. Klop de room op met de suiker en de geraspte kokos.
  6. Snij de passievruchten in twee en lepel het sap en de pitjes over de kokosroom.

Tip

Serveer de room met het ijs en de wortelcake.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Petjes op 24 februari 2016 om 11u11

Hallo, Hoelang moeten deze afgebakken worden? Er staat bloem, is dit gewone of zelfrijzende?

Gepost door Solo op 03 maart 2016 om 11u13

Hallo Petjes! Je mag ze 35 à 40min in de oven laten, totdat ze mooi goudbruin gebakken zijn. En je mag zelfrijzende bloem gebruiken :-)

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?