Altijd weten wat je gaat eten?
Wortelcake met gember en pompoenpitten
Bereidingswijze
- Schil de wortels en rasp ze in de keukenrobot of met de hand.
- Schil de gember en rasp hem eveneens.
- Klop de eieren krachtig op met de suiker. Voeg er de zacht geworden Solo aan toe en klop verder op.
- Voeg de bloem toe aan het eimengsel toe en verwerk dit deeg tot er geen klonters meer zijn.
- Meng er nadien de wortels en de gember bij .
- Verwarm de oven op 170°C.
- Beboter een cakevorm(of 12 tot 16 kleine individuele vormpjes) en bestrooi ze met bloem. Klop het teveel aan bloem zachtjes weg.
- Vul de cakevorm(pjes) met het deeg en bestrooi ze met de pompoenpitten.
- Schuif ze 35 à 40 minuten in de oven, of totdat ze mooi goudbruin gebakken zijn. Je mespunt moet er proper uitkomen.
- Laat afkoelen.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?