Recept 35*** (1 stem)

Worstenbroodjes met zongedroogde tomaat

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

lunch

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op ± 200°C.
  2. Rol het vel bladerdeeg open op tafel. Snijd het in twee gelijke delen.
  3. Verdeel het gehakt over de twee delen. Leg het in een rolletje aan de langste zijkant.
  4. Mix de zongedroogde tomaatjes in een keukenrobot.
  5. Leg er naar smaak op het gehakt (dit kan je ook weglaten).
  6. Rasp de Parmezaanse kaas en strooi het over het gehakt.
  7. Rol de bladerdeeg rond het gehakt. Zo krijg je een mooi rolletje.
  8. Duw het gehakt in het rolletje naar één kant. Druk dan de deeg plat met een vork (dit geeft een mooi effect).
  9. Snij nu de rolletjes in stukjes. Kies zelf de grootte maar.
  10. Ik heb er van 3 à 4 cm breed.
  11. Kluts een ei en bestrijk de bovenkant met een borsteltje.
  12. Zet de worstenbroodjes ± 20 min in de oven op 200°C.
  13. Blijf er op het einde wel bij, het kan snel gaan.
  14. Ideaal als aperitiefhapjes of zelfs als middageten!
  15. Ook kinderen lusten dit graag :-)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie