Worstenbootjes op zee

Zelfs stoere piraten verlaten hun schip om deze hartige worstenbootjes te proeven...

0 (0)
30 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 °C.
  2. Snijd uit het deeg vierkantjes van 5 cm. Rol van het gehakt worstjes van 5 cm.
  3. Rol in elk deegvierkantje een worstje. "Lijm" de deegrandjes goed vast door de vingertoppen even in water te dopen en dan met vochtige vingers de deegrandjes nat te maken en samen te duwen.
  4. Leg de bootjes op een ovenschaal en bak ze 15 à 20 minuten in de oven.
  5. Snijd uit het papier driehoekjes met een rechte hoek. Prik elk "zeiltje" vast op een prikker en een bootje. Zet de bootjes op een blauw bord (de zee), met een "zandstrandje" van zachte mosterd.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?