Recept 05 (0 stemmen)

Worstbrochette

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij de paprika's in 4, verwijder pitjes en zaadlijsten, snij vervolgens in grove stukken.
  2. Pel de uien en snij in partjes.
  3. Hak de tijmblaadjes grof.
  4. Snij het ontbijtspek in 2.
  5. Snij de worsten in stukken van 3 cm.
  6. Omwikkel elke abrikoos met een half plakje ontbijtspek.
  7. Prik afwisselend stukken paprika, worst, ui en abrikoos op platte ijzeren spiezen.
  8. Bestrijk alles met olie, kruid met pezo en bestrooi naar eigen smaak met de grof gehakte tijm.
  9. Bak de spiezen gaar op de hete BBQ.
  10. PS: vlees op de BBQ niet te dikwijls draaien en keren, dan droogt het uit en wordt het taai.
  11. Best eerst één kant laten bruinen, dan draaien, gaar laten worden naar eigen smaak en klaar is kees.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie