Woksoep van sobanoodles, peultjes, sojascheuten en gebakken koolrabi

Met deze smakelijke woksoep van sobanoodles en groenten recept zet je snel een lekkere maaltijdsoep op tafel.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de koolrabi in blokjes. Verhit 2 el olijfolie, voeg de koolrabi toe, kruid met peper, zout en een snufje vijfkruidenpoeder. Bak ze beetgaar en goudbruin. Zet even aan de kant.
  2. Kook de sobanoodles en giet af. Rooster de cashewnoten in een droge pan en hak ze grof.
  3. Snijd de shiitake in plakjes en de lente-ui in grote schuine stukken. Schil de gemberwortel en hak hem fijn. Verhit 1 el olijfolie en bak hierin de shiitake gedurende 2 minuten op een hoog vuur.
  4. Voeg de peultjes, lente-ui en sojascheuten toe en bak 1 minuut mee. Doe er daarna de Knorr Vloeibare Bouillon Thai bij en 1,5 liter water.
  5. Laat alles zachtjes koken gedurende enkele minuten. Proef en voeg naar smaak extra bouillon en peper toe. Doe de sobanoodles erbij en laat nog 1 minuut opwarmen.
  6. Serveer de soep met de gebakken blokjes koolrabi en de geroosterde cashewnoten. Garneer met enkele blaadjes koriander.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?