use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wokschotel met kip, shii-takes en eiermie
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wokschotel met kip, shii-takes en eiermie

Wokschotel met kip, shii-takes en eiermie

Weinig tijd om te koken? Ga voluit voor deze wok met kip en broccoli, en snel en lekker roerbakgerecht waar iedereen vingers en duimen bij aflikt.

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    15 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 400 g Chinese eiermie
  • 400 g kipfilet
  • 1 teentje knoflook
  • 1 bosje lenteuitjes
  • 1 paksoi
  • 200 g shii-takes
  • Solo vloeibare margarine
  • sojasaus

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de noedels af en laat ze goed uitlekken. Snijd de kipfilet in blokjes. Snijd de knoflook fijn, de lenteuitjes in ringetjes en de paksoi en de shii-takes in stukken.
  2. Verhit twee eetlepels vloeibare margarine in de wok en bak hierin de kipblokjes kort op hoog vuur tot ze beginnen te kleuren. Voeg de knoflook en de lente uitjes toe en bak ze even mee. Wok tot slot de paksoi en de shii-takes nog zo'n 3 minuten mee.
  3. Voeg de mie toe en wok die even mee tot alles goed warm is. Breng het gerecht op smaak met sojasaus en vers gemalen peper en serveer.
Laat de broccoli meteen na het koken even schrikken onder koud water. Zo blijft hij knapperig en frisgroen.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.