Wokmie met kip en ananas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilets in fijne reepjes en kruid ze met kipkruiden.
  2. Verhit 1 eetlepel plantaardige vetstof in de wok en bak op een hoog vuur de kippenreepjes goudbruin. Haal ze uit de wok.
  3. Breng 1 eetlepel plantaardige vetstof in de wok en bak er gedurende 1 minuut de champignons en ananasblokjes in.
  4. Voeg Soubry wokmie/wokspirelli en water bij, bak 5 minuten tot het vocht volledig opgenomen is en de pasta gaar is. Indien nodig nog wat water toevoegen.
  5. Schep er de kippenreepjes onder en laat afgedekt 5 minuten rusten.
  6. Werk af met fijngesneden bieslook.
  7. Tip: vervang verse ananas door ananasstukjes uit blik.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?