Recept 05 (0 stemmen)

Wokmie met kip en ananas

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de kipfilets in fijne reepjes en kruid ze met kipkruiden.
  2. Verhit 1 eetlepel plantaardige vetstof in de wok en bak op een hoog vuur de kippenreepjes goudbruin. Haal ze uit de wok.
  3. Breng 1 eetlepel plantaardige vetstof in de wok en bak er gedurende 1 minuut de champignons en ananasblokjes in.
  4. Voeg Soubry wokmie/wokspirelli en water bij, bak 5 minuten tot het vocht volledig opgenomen is en de pasta gaar is. Indien nodig nog wat water toevoegen.
  5. Schep er de kippenreepjes onder en laat afgedekt 5 minuten rusten.
  6. Werk af met fijngesneden bieslook.
  7. Tip: vervang verse ananas door ananasstukjes uit blik.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie