600 gr kipfilets in klokjes gesneden, peper, zout, 1 blijk ananas van ½ liter, 2 selderstengels, 6 eetlepels tomatenketchup, 4 eetlepels azijn, gemberpoeder, maïsbloem, 2 eetlepels sojasaus, 5 eetlepels arachideolie, 4 lente-uitjes, 1 rode en 1 groen paprika, 5 eetlepels suiker.
Bereiding:
Verdeel de ananas in blokjes. Snijd de selderstengels, de lente-uitjes en de paprika’s in kleine blokjes. Verhit de olie in de wok en bak de kippenblokjes in 5 minuten gaar. Voeg er de groenten bij en roerbak in 3 minuten. Voeg er de ananasstukjes en het ananassap bij, ook de sojasaus, ketchup, suiker en azijn. Laat alles goed doorwarmen en bind met de maïsbloem. Dien op met rijst.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Theoke_1 op 18 juni 2013 om 03u19
zou zeggen, geniet!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?