use left or right arrow keys to navigate the tab,
Page First page Last page More pages Next page Previous page
Press Enter or Space to expand or collapse and use down arrow to navigate to the tab content
Click to read more about this recipe
Includes

Schrijf je in voor de Solo nieuwsbrief!

Inschrijven
Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
recipe image Wok van selder en zeevruchten
Save
Saved
Recept bewaard unsaved

Wok van selder en zeevruchten

Wok van selder en zeevruchten

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Kooktijd
    40 min
  • Porties
     
    4 porties

Ingrediënten
 

  • 1 witte ui
  • 3 takken witte selder
  • Solo Vloeibaar
  • 1 Knorr Bouillonketeltje Groenten
  • 600 gram gepelde scampi's
  • 300 gram zeevruchtenmelange
  • citroensap
  • 1 rode ui
  • enkele blaadjes rucola

Voedingsrichtlijnen (per portie)

vrijwaring

Bereidingswijze
 

  1. Pel en snipper de witte ui. Was de selder en snijd in stukjes. Stoof de witte ui in een pan in een kneepje Solo en voeg er de selder bij. Roerbak 2 minuten en voeg dan Bouillonketeltje Groenten en 200 ml heet water toe.
  2. Laat 1 minuut goed doorkoken en voeg dan de scampi's toe. Roerbak tot ze een mooie oranje kleur hebben en voeg dan de zeevruchtenmelange toe. Breng op smaak met peper en citroensap en laat opwarmen zonder door te koken.
  3. Was de rucola. Pel en snijd de rode ui in zeer fijne plakjes.
  4. Verdeel het gerecht over de borden en versier met de rucola en de plakjes rode ui. Lepel het kookvocht uit de wok over de borden en dien op.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.