Wok van selder en zeevruchten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de witte ui. Was de selder en snijd in stukjes. Stoof de witte ui in een pan in een kneepje Solo en voeg er de selder bij. Roerbak 2 minuten en voeg dan Bouillonketeltje Groenten en 200 ml heet water toe.
  2. Laat 1 minuut goed doorkoken en voeg dan de scampi's toe. Roerbak tot ze een mooie oranje kleur hebben en voeg dan de zeevruchtenmelange toe. Breng op smaak met peper en citroensap en laat opwarmen zonder door te koken.
  3. Was de rucola. Pel en snijd de rode ui in zeer fijne plakjes.
  4. Verdeel het gerecht over de borden en versier met de rucola en de plakjes rode ui. Lepel het kookvocht uit de wok over de borden en dien op.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?