Ingrediënten voor 4 personen
- 300 g rundsvlees
- 2 wortelen
- 1 rode paprika
- 1 courgette
- 1 rijpe mango
- 1 ajuin
- 4 el sojasays
- maïsolie
- 1 teentje knoflook
- 2 el koriander
- 1/2 cm gember
- 1 chilipeper
- peper
- zout
Bereidingswijze
- Snij het vlees in reepjes.
- Hak knoflook, gember en chilipeper.
- Snipper de ui.
- Snij de courgette, paprika en wortelen in reepjes.
- Snij de mango in stukjes.
- Hak de koriander.
- Fruit de helft van de knoflook, gember en ui even in de olie.
- Doe er het vlees bij, kruid met peper en zout. Schep het weer uit de pan voor het helemaal gaar is.
- Doe er de rest van het knoflook in, samen met de gember, de ui, de chilipeper, de sojasaus, de courgette, de paprika en de wortelen.
- Roerbak 4 minuten. Doe er dan de mango en het vlees bij, roerbak nog 6 minuten (voeg eventueel wat water bij).
- Schep er de woknoedels door. Bestrooi met koriander.
- Extra: je kan de noedels ook door rijst vervangen (ik vind dit persoonlijk lekkerder)
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?