Ingrediënten voor 4 personen
- 500 GR VARKENSFINETTES
- 300 GR BAMIWOKGROENTEN
- 1 blikje ananasstukjes
- 2à3 EL KETJAP MANIS
- 1,5 dl kippenbouillon 1/2 bouillonblokje opgelost in 1,5 dl heet water
- 2 EL Zonnebloemolie
- wokkruiden
- peper en zout
- instantsausbinder (facultatief)
Bereidingswijze
- verhit de wok en doe er 1EL zonnebloemolie in . Roerbak het vlees in 3 minuten goudbruin en haal het uit de wok
- Doe opnieuw 1 EL zonnebloemolie in de wok en roerbak de bamiwokgroenten 3 à 4 minuten. voeg de bouillon toe om aanbranden te voorkomen.
- Voeg de ananasstukjes toe, roer om en werk af met ketjap manis, peper, zout en wokkruiden. Bind indien gewenst licht met instantsausbinder.
- Dien op, zet voor de liefhebbers nog zoetzure saus op tafel.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?