Recept 05 (0 stemmen)

WOK MET CHINESE GROENTEN EN VARKENSREEPJES

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Aziatisch

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. verhit de wok en doe er 1EL zonnebloemolie in . Roerbak het vlees in 3 minuten goudbruin en haal het uit de wok
  2. Doe opnieuw 1 EL zonnebloemolie in de wok en roerbak de bamiwokgroenten 3 à 4 minuten. voeg de bouillon toe om aanbranden te voorkomen.
  3. Voeg de ananasstukjes toe, roer om en werk af met ketjap manis, peper, zout en wokkruiden. Bind indien gewenst licht met instantsausbinder.
  4. Dien op, zet voor de liefhebbers nog zoetzure saus op tafel.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?