Recept 05 (0 stemmen)

WOK MET BAMI, garnaalstaarten en spitskool

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Vis

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. kook de noedels zoals vermeld op de verpakking, spoel ze met koud water en laat ze uitlekken. Kuis de spitskool en snij fijn. Verwarm de bami mix zoals vermeld op de verpakking
  2. Verwarm een wok en verwarm de garnalen 3 minuten in een beetje olie. Voeg de kool toe en verwarm 4 minuten. Meng met de warme bami mix en laat 2 minuten opwarmen. Voeg de helft van de basilicum toe op het einde van de kooktijd.
  3. Verdeel de bami over 4 kommen of borden, strooi er wat basilicum over en dien op met kroepoek
  4. u kan de spitskool vervangen door chinese kool of bok choy

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?