Recept 35*** (10 stemmen)

witte uienconfituur

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

confituur

tijd
120 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. meng de honing en het sap van de citroen
  2. Zet het geheel op tot het staat te pruttelen
  3. voeg er de uien of sjalotten aan toe en laat ze mee pruttelen tot ze glazig lichtjes bruin worden
  4. voeg de wijn en de Xeres ciderazijn met het p&z en de cayenne peper aan toe.
  5. Laat uitkoken op een licht pruttelend vuurtje tot het de gewenste dikte heeft.
  6. Laat afkoelen in de frigo.
  7. Tip:
  8. Als je de kokende uienconfituur in een oud mayo of mosterd of confituur potje doet en daar onmiddellijk het nog intacte deksel doet en je laat het afkoelen dan kan je deze uienconfituur nog maanden bewaren.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?