Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. meng de honing en het sap van de citroen
  2. Zet het geheel op tot het staat te pruttelen
  3. voeg er de uien of sjalotten aan toe en laat ze mee pruttelen tot ze glazig lichtjes bruin worden
  4. voeg de wijn en de Xeres ciderazijn met het p&z en de cayenne peper aan toe.
  5. Laat uitkoken op een licht pruttelend vuurtje tot het de gewenste dikte heeft.
  6. Laat afkoelen in de frigo.
  7. Tip:
  8. Als je de kokende uienconfituur in een oud mayo of mosterd of confituur potje doet en daar onmiddellijk het nog intacte deksel doet en je laat het afkoelen dan kan je deze uienconfituur nog maanden bewaren.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?