Recept 55***** (5 stemmen)

Witte pizza met groene asperges en rucola

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Asperges

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 ° C.
  2. Verwijder de houtachtige onderkanten van de asperges en kook de asperges in ruim kokend water met zout in 8 minuten beetgaar.
  3. Spoel ze in een vergiet onder koud stromend water af en laat ze goed uitlekken.
  4. Leg de pizzabodems op een ingevette bakplaat en bestrijk ze dun met Solo.
  5. Verdeel de gorgonzola en mozzarella over de pizza's.
  6. Halveer de asperges in de lengte en leg ze op de pizza's. bestrijk ze dun met Solo.
  7. Strooi de oregano en peper naar smaak erover.
  8. Bak de pizza's in de oven goudbruin.
  9. Klop in een kom het citroensap met de olijfolie en zout en peper naar smaak tot een dressing en schep de rucola er luchtig door.
  10. Leg de pizza's in stukken op vier borden en leg in het midden op de pizza's een bergje rucola.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 19 april 2013 om 16u51

Laat zeker weten of je het lekker vond evavdn!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie