witte-chocoladetaart met melhchocoladeglazuur en aardbeien

Ingrediënten voor 6 personen

Bereidingswijze

  1. 1.meng de suiker en eieren tot een glad mengsel
  2. 2.voeg hierbij de bloem toe
  3. 3.laat de chocolade smelten met de boter en voeg die bij het mengsel
  4. 4.verwarm de oven op 180 graden
  5. zet de taart voor 40 minuten in een oven van 180 graden
  6. laat voor de glazuur de room lichtjes koken en laat hierin de melkchocolade smelten
  7. bestrijk de taart met het glazuur.
  8. spel de aardbeien en snij ze in twee
  9. versier de taart met de aardbeitjes

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?