Recept 35*** (1 stem)

Witte chocolademousse met mandarijntjes en knettersuiker

Dit is een recept van

tijd
240 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt de chocolade au bain marie op laag vuur. Klop de slagroom tot yoghurt dikte en zet in de koelkast. Sla de eiwitten samen met wat suiker stijf en meng vervolgens door de gesmolten chocolade, spatel nu de slagroom en knettersuiker erdoor en laat opstijven.
  2. Schil de mandarijntjes en haal de partjes uit elkaar.
  3. Maak een lepel warm, haal door de mousse en doe in een schaaltje. Garneer met een takje munt en een manderijnpartje

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Laura' op 11 maart 2013 om 18u53

Waar haal jij je knettersuiker?

Gepost door Ewald56 op 14 maart 2013 om 07u50

Ik heb ze toen online besteld. Maar ik ga deze maand eens bij de Sligro kijken of die ze ook hebben. Nadeel van de online versie was dat ze gekleurd waren en je wilt graag normale witte hebben.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie