Recept 55***** (3 stemmen)

Witte chocolademousse met honing

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserten

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Smelt de Solo op een zacht vuurtje.
  2. Roer er de stukjes chocolade door zodat ze smelten.
  3. Klop de room half op in een kom. De room moet de dikte van yoghurt hebben.
  4. Klop in een andere kom de eiwitten samen met de honing goed stijf.
  5. Meng de gesmolten chocolade met de room. Meng er voorzichtig het opgeklopt eiwit onder met een spatel, zodat het luchtig blijft.
  6. Vul de glaasjes met de mousse, laat de mousse eventjes rusten in de koelkast en dien op.
Tip

Tip voor kinderen: Eiwit kloppen Als je eiwit klopt, moet je achteraf de kom omgekeerd boven je hoofd kunnen houden. Valt het schuim op je hoofd? Dan is het niet genoeg geklopt en moet je opnieuw beginnen (en je haar wassen)!

Voor de volwassenen: probeer eens met een scheutje likeur of Baileys.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door feestbeest1967 op 27 april 2013 om 03u33

mjam mjam

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie