Witte chocolademousse (12 à 15 personen)

Ingrediënten voor 12 personen

Bereidingswijze

  1. Week de blaadjes gelatine in water. Laat de witte chocolade samen met de melk au bain-marie smelten. Als alles gesmolten is de uitgeknepen blaadjes gelatine erbij doen en roer tot alles is opgelost. Laat de chocolade afkoelen. Klop ondertussen de eiwitten tot sneeuw en spatel deze door de afgekoelde chocolade. Klop ook de room zo goed als stijf en spatel deze ook door het chocolademengsel. Doe in glaasjes of potjes en laat opstijven in de koelkast.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door annsophie1.loontjens op 12 februari 2015 om 21u53

Super net gemaakt !!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?