Recept 45**** (4 stemmen)

Witte chocolademousse (12 à 15 personen)

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Desserts bakken

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Week de blaadjes gelatine in water. Laat de witte chocolade samen met de melk au bain-marie smelten. Als alles gesmolten is de uitgeknepen blaadjes gelatine erbij doen en roer tot alles is opgelost. Laat de chocolade afkoelen. Klop ondertussen de eiwitten tot sneeuw en spatel deze door de afgekoelde chocolade. Klop ook de room zo goed als stijf en spatel deze ook door het chocolademengsel. Doe in glaasjes of potjes en laat opstijven in de koelkast.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door annsophie1.loontjens op 12 februari 2015 om 20u53

Super net gemaakt !!!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie