Ingrediënten voor 20 personen
- 125 gr zachte boter
- 125 gr bruine basterdsuiker
- 1 groot ei , losgeklopt
- 200 gr zelfrijzende bloem
- snufje zout
- 125 gr witte chocolade in grote brokken
- 50 gr pecanoten , fijngehakt
Bereidingswijze
- Vet enkele bakplaten in en bestuif ze met bloem .
- Roer de boter en de suiker tot een luchtig mengsel , voeg beetje per beetje het ei toe en roer goed tot alles is opgenomen .
- Zeef de bloem en het zout erboven en meng goed door elkaar , voeg tot slot de chocolade en de nootjes toe .
- Vorm ca 40 balletjes van het deeg en leg ze op de bakplaten , leg niet teveel op 1 plaat want ze zetten nog goed uit tijdens het bakken .
- Bak ze 10 a 12 min af in een voorverwarmde oven op 190°C tot ze goudbruin zijn , laat afkoelen op een rooster .
- Eet smakelijk :)
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?