Witte asperges op z'n Vlaams met grijze garnaaltjes

Witte asperges op z'n Vlaams: het is een klassieker waar iedereen van houdt. Scoor punten met dit simpele gerecht, geschikt voor elke dag!

Bereidingswijze

  1. Kook de eieren hard (6 minuten) en laat ze afkoelen. Pel ze vervolgens en prak ze met een vork.
  2. Kook de asperges gedurende 4 minuten in kokend, gezouten water (opgelet: ze moeten krokant blijven!).
  3. Verhit de Solo in een hete pan. Voeg hier de eieren, zout, peper en nootmuskaat aan toe. Laat alles warm worden en voeg dan de gehakte peterselie toe.
  4. Dresseer de asperges en overgiet met de eierbereiding. Werk af met de grijze garnaaltjes.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Wies op 06 april 2018 om 21u14

laat 9 min stomen in oven of mandje in groentebouillon.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?