Recept 55***** (5 stemmen)

Witte asperges op z'n Vlaams met grijze garnaaltjes

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Asperges

tijd
0 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de eieren hard (6 minuten) en laat ze afkoelen. Pel ze vervolgens en prak ze met een vork.
  2. Kook de asperges gedurende 4 minuten in kokend, gezouten water (opgelet: ze moeten krokant blijven!).
  3. Verhit de Solo in een hete pan. Voeg hier de eieren, zout, peper en nootmuskaat aan toe. Laat alles warm worden en voeg dan de gehakte peterselie toe.
  4. Dresseer de asperges en overgiet met de eierbereiding. Werk af met de grijze garnaaltjes.
Tip

Tips van Gaëtan

Een alternatief voor dit gerecht buiten het aspergeseizoen is preiwit. Dat heeft ook een verfijnde smaak en smaakt lekker af tegenover het ei en de garnaaltjes.

In dit gerecht kan zalm perfect de plaats van de garnaaltjes innemen.

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Wies op 06 april 2018 om 19u14

laat 9 min stomen in oven of mandje in groentebouillon.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie