Witte asperges op z'n Vlaams met grijze garnaaltjes
Witte asperges op z'n Vlaams: het is een klassieker waar iedereen van houdt. Scoor punten met dit simpele gerecht, geschikt voor elke dag!
0 min
Ingrediënten voor 4 personen
Bereidingswijze
- Kook de eieren hard (6 minuten) en laat ze afkoelen. Pel ze vervolgens en prak ze met een vork.
- Kook de asperges gedurende 4 minuten in kokend, gezouten water (opgelet: ze moeten krokant blijven!).
- Verhit de Solo in een hete pan. Voeg hier de eieren, zout, peper en nootmuskaat aan toe. Laat alles warm worden en voeg dan de gehakte peterselie toe.
- Dresseer de asperges en overgiet met de eierbereiding. Werk af met de grijze garnaaltjes.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door Wies op 06 april 2018 om 21u14
laat 9 min stomen in oven of mandje in groentebouillon.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?