Witloofvelouté met room en dragonblaadjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng de inhoud van de witloofvelouté met 650 mi water op een matig vuur aan de kook.
  2. Verlaag het vuur tot onder het kookpunt en voeg de Solo Crèmefine Licht toe.
  3. Blijf ondertussen goed roeren.
  4. Voeg op het einde de dragon toe.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 30 maart 2010 om 23u37

Absoluut: Stoof 1 gesnipperde ui in Solo glazig. Voeg 4 in stukken gesneden witloof, 2 groentenbouillonblokjes en 7,5 dl water toe. Laat 12 minuten koken en mix dan glad. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?