Recept 25** (4 stemmen)

Witloofvelouté met room en dragonblaadjes

Dit is een recept van

tijd
10 min
prijs
Lage kostprijs
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Breng de inhoud van de witloofvelouté met 650 mi water op een matig vuur aan de kook.
  2. Verlaag het vuur tot onder het kookpunt en voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe.
  3. Blijf ondertussen goed roeren.
  4. Voeg op het einde de dragon toe.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Solo op 30 maart 2010 om 21u37

Absoluut: Stoof 1 gesnipperde ui in Solo glazig. Voeg 4 in stukken gesneden witloof, 2 groentenbouillonblokjes en 7,5 dl water toe. Laat 12 minuten koken en mix dan glad. Smakelijk !

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?