Witloofsoep

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kuis het witloof en de aardappelen en snij julienne
  2. doe in een pot 1 liter water en kook de aardappelen en het witloof goed gaar en dan mixen
  3. en even laten opkomen om de bloem van de aardappel tot binding te laten komen
  4. Doe in een wok een eetlepel soloboter de 2 witloofstronken kuisen en heel fijn snijden bakken in de wok samen met de gerookte ham als het beetgaar is bij de soep doen nog aanlengen en afkruiden met peper zout
  5. Opdienen met stokbrood en versieren met peterselie
  6. eet smakelijk

Advertentie

Reacties (2)

Gepost door Solo op 05 mei 2010 om 18u17

Wij denken bovendien dat de hoeveelheid bouillon groter moet zijn. Neem ongeveer 50 gr aardappel en 1 liter bouillon.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?