Recept 45**** (8 stemmen)

Witloofsoep met honing en crostini met geitenkaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
30 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Houd 8 mooie kleine witlof blaadjes apart en snijd de rest in smalle lange repen. Pel en snipper de ui.
  2. Verhit 1½ eetlepel olie en bak de ui 3 min. Voeg de lofrepen toe en bak ze 3 min. mee. Voeg ½ l water, het Bouillonketeltje, de honing en de kookroom toe en breng de soep al roerende aan de kook. 5 min. laten koken.
  3. Bestrijk de sneetjes ciabata met de rest van de olie en bak ze in een koekenpan aan beide kanten bruin. Besmeer met de geitenkaas. Leg de achtergehouden blaadjes witlof erop en verkruimel de pecannootjes erover.
  4. Schep de soep in 4 kleine soepkommetjes, zet ze op borden en leg de crostini ernaast.
Tip

Met Knorr Sensations Witloof met bieslook hoef je de soep niet zelf te maken!

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?