Witloofslaatje met garnalen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Benodigdheden: 3 stronkjes witloof, 150 gr. grijze garnalen, 100 gr. gepelde walnoten, 4 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel witte balsamico azijn, 1 eetlepel mosterd.
  2. Bereiding: Roer in een kom een vinaigrette van de olie, azijn en mosterd.
  3. Spoel het witloof onder de koude kraan. Halveer de stukjes overlangs en snij het hart er uit. Snij de helften dan in smalle reepjes. Schep het witloof door de vinaigrette. Meng de garnalen en de noten en verdeel de sla over de bordjes. Werk af met enkele blaadjes veldsla.

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?