Witloofschuitjes met feestvulling

21 (21)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Scheur de bladeren los van de witloofstruikjes.
  2. Snijd de roquefort in blokjes, halveer de druiven, verkruimel de walnoten en meng alles.
  3. Snijd de avocado in blokjes en de gerookte zalm in reepjes. Meng met het citroensap.
  4. Snijd de vijgen in 8 partjes en de ham in smalle reepjes. Meng dit in een kommetje met de olijfolie, citroensap, munt en/of basilicum.
  5. Vul de witloofblaadjes met de mengsels.
  6. Schik ze op een mooie schaal. Lekker bij een soepje en met een glas witte wijn.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door cuisinefun op 25 oktober 2012 om 11u32

dit was echt lekker maar dat is geen hapje maar een heus voorgerecht als je die hoeveelheden klaarmaakt .

Hoeveel sterren geef jij dit recept?