Witloofschuitje in een zeetje van sla

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de vinaigrette, Meng 9 lepels olie naar keuze met 3 lepels ciderazijn, kruid met peper en zout.
  2. Was de sla en veldsla.
  3. Plet de zalm met de mayonaise, snipper er wat zilveruitjes tussen en eventueel wat dille.
  4. Maak de wiloofblaadjes los, vul ze met de zalmsalade.
  5. Verdeel de sla over de borden, besprenkel met de vinaigrette, strooi er gesnipperde uitjes over verdeel er de gerookte zalm over, de eitjes met een toefje lompviseitjes, leg er de gevulde witloofblaadjes bij, enkele doormidden gesneden tomaatjes en het is al klaar!!!!!

Advertentie

Reacties (5)

Gepost door patricia127 op 17 juni 2013 om 22u32

Hey monique, weet al wat eten morgen, een mooi lekker fris slaatje, een goed glas wijn en het zonnetje erbij wat moet ne mens nog meer !!! Groetjes patje

Gepost door Monique_14 op 18 juni 2013 om 00u13

Laat het smaken Patricia! Geniet van je slaatje, bewaar de ovenschotels en stoofpotjes voor frisse dagen, nu is het slaatjestijd!

Gepost door Love to Cook op 18 juni 2013 om 00u33

Tja Monique, Daar ben ik het helemaal mee eens.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?