Recept 45**** (3 stemmen)

Witloofschotel met aardappelpuree

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
50 min
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen 20 min. in ruim water. Maak de stronken witloof ondertussen schoon en kook ze 5 min. voor. Laat het witloof goed uitlekken.
  2. Meng de Champignon Crème met 100 ml water in een grote kom en roer alles glad.
  3. Maak puree van de aardappelen met 50 ml melk. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met de puree. Rol een plakje ham om het gekookte witloof en leg deze op de puree in de ovenschaal. Doe dit met alle stronken witloof.
  4. Bedek het geheel met de Champignon Crème en strooi de geraspte kaas erover. Bak de schotel 20 min. in een voorverwarmde oven op 200⁰C.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Els & Cisse op 26 september 2014 om 22u17

simpel maar lekker

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie