Ingrediënten voor 3 personen

  • 1 pizzabodem (herta)
  • 1 el vloeibare solo
  • 1 el spaghetti-kruiden
  • 500 gram gehakt (runds/varkens)
  • 4 stronkjes witloof
  • 1 grote ajuin
  • 1 zoete appel
  • 1 glas bertolli spaghettisaus zonder vlees
  • 1 zakje 300 gram gemalen gruyere kaas
  • 1 bol mozzarella

Bereidingswijze

  1. pizzabodem met deegrol uitrollen en op een ingevette bakplaat leggen (of op bakpapier)
  2. witloof halveren, bitter hart eruit nemen, in juliennereepjes snijden, ajuin en appel ook in juliennereepjes snijden
  3. het gehakt korrelig bakken in vloeibare solo, spaghettikruiden eronder mengen, witloof+ ajuin+appelreepjes erbijvoegen en ongeveer 5 min mee stoven
  4. bertolli spaghettisaus verdelen over pizzabodem, mengsel van gehakt en ajuin/appel/witloof erover verdelen, gruyere kaas erover strooien, mozzarella in dunne schijfjes snijden en over de hele pizza verdelen
  5. dan in voorverwarmde oven op 170° (warme luchtoven) ongeveer 20 à 25 minuten
  6. SMAKELIJK

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door Theoke_1 op 11 augustus 2011 om 01u09

lijkt me uniek te zijn.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?