Witloof zalmrolletjes in de oven met mascarponésaus

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de stronken witloof met fris water.
  2. Leg ze in de stoomkoker en laat 20 min stomen.
  3. Rol de gestoomde stronk en rol deze in de zalm zodat je rolletjes krijgt.
  4. Schik ze in een ovenschaal.
  5. Neem een pan en doe er 8 soeplepels mascarponé in samen met 8 soeplepels kookvocht van het witloof. Laat zachtjes smelten en kruid af met peper, zout en nootmuskaat. Giet het geheel over de rolletjes.
  6. Strooi er de geraspte kaas over.
  7. Plaats de ovenschaal gedurende 10 minuten in een voorverwarmde oven van 180°C
  8. Laat nog 5 min onder de gril zodat de geraspte kaas een korstje vormt.
  9. Serveer bij voorkeur met aardappelpurree.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?