Recept 35*** (2 stemmen)

Witloof op grootmoeders wijze

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Ovenschotels

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. eieren hard koken
  2. witloof halveren en bitter hart eruit nemen en even aanstoven in klontje solo tot ze bijna gaar zijn en kruiden met zout en peper naar eigen smaak
  3. water tot kookpunt brengen en bouillonblokje oplossen, tomatenpuree toevoegen
  4. witloof in ovenvaste kom schikken, eitjes halveren en errond schikken, tomatensaus toevoegen, overstrooien met gemalen gruyerekaas
  5. zet de schotel in voorverwarmde oven op 160 graden (warme luchtoven) ongeveer 20 min.
  6. serveren met frans brood (eventueel warm gemaakt in oven)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie