Recept 35*** (1 stem)

witloof met gerookte zalm

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. smoor de schoongemaakte witloofstronkjes zachtjes gaar samen met het citroensap en een snuijfje peper,nootmauskaat
  2. bewaar het stoofvocht en laat witloof uitlekken
  3. wikkel elk struikje in een snede gerookjte zalm
  4. dek de rolletjes even af met alluminiumfolie en houd ze warm in matig warme oven
  5. meng het witloofvocht met de room en bind zo nodig met wat maiszetmeel
  6. giet wat saus op de opdienborden en leg de zalmrolletjes erop
  7. bestrooi met wat gehakte bieslook en versier met de citroenschijfjes
  8. jammie jammie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door solomien op 06 september 2012 om 22u14

Ziet er heel lekker uit; ga het zeker eens uitproberen

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie