Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. smoor de schoongemaakte witloofstronkjes zachtjes gaar samen met het citroensap en een snuijfje peper,nootmauskaat
  2. bewaar het stoofvocht en laat witloof uitlekken
  3. wikkel elk struikje in een snede gerookjte zalm
  4. dek de rolletjes even af met alluminiumfolie en houd ze warm in matig warme oven
  5. meng het witloofvocht met de room en bind zo nodig met wat maiszetmeel
  6. giet wat saus op de opdienborden en leg de zalmrolletjes erop
  7. bestrooi met wat gehakte bieslook en versier met de citroenschijfjes
  8. jammie jammie

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door solomien op 07 september 2012 om 00u14

Ziet er heel lekker uit; ga het zeker eens uitproberen

Hoeveel sterren geef jij dit recept?