Gepost door lutwellens op 08 februari 2011 om 23u09
ik bak mijn gehakt zoals bolognese gehakt, fijn geprakt in de pan, dan mijn witloof erop. Beetjes zout, ruim peper en muskaat. Even deksel erop tot het stooft en dan deksel eraf zodat al het vocht verdampt en het zelfs een beetje aanzet. Heerlijk. Mijn kinderen en zelfs mijn man, die geen witloofliefhebber is, vinden het geweldig. Pot altijd helemaal leeg.
Andere Solo-leden over dit recept (7)
Gepost door lutwellens op 08 februari 2011 om 23u09
ik bak mijn gehakt zoals bolognese gehakt, fijn geprakt in de pan, dan mijn witloof erop. Beetjes zout, ruim peper en muskaat. Even deksel erop tot het stooft en dan deksel eraf zodat al het vocht verdampt en het zelfs een beetje aanzet. Heerlijk. Mijn kinderen en zelfs mijn man, die geen witloofliefhebber is, vinden het geweldig. Pot altijd helemaal leeg.
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?