Altijd weten wat je gaat eten?
Witloof met champignons en spek
Bereidingswijze
- - halveer de struikjes witloof en haal de stronkjes eruit
- - verhit de olie en bak de witloof met champignons 4 minuten
- - blus af met balsamicoazijn en houd even warm
- - voeg zout en peper naar smaak toe
- - bestrooi ook de speklapjes met zout en peper
- - bestrijk een grillpan met olie en rooster hierin het vlees in 3-4 goudbruin en gaar
- - verwarm intussen de krieltjes
- - leg de witloof en champignons in het midden van een warme schaal
- - schik de speklapjes erop en leg de krieltjes bestrooid met peterselie eromheen
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?