Recept 05 (0 stemmen)

Witloof flan met garnalensaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Groentenrecepten

tijd
55 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stoof hetwitloof gedurende 10 minuten in een steelpan met wat water peper en zout en muskaatnoot . Laat uitlekken en zet apart . Verwarm de oven voor op 150 graden . Vet vier schaaltjes in met boter . Pureer het witloof in de keukenmachine met meng er de eieren , maiszetmeel , peper , zout en de room . Giet de bereiding in de schaaltjes . Gaar zeau bain Marie in de oven .
  2. Voor de saus . Fruit de sjalot en de wortel in hete boter . Voeg de wijn en de Visbouillon toe . Laat alles tot in de helft inkoken . Voeg de garnalen en de room toe . Gaar verder gedurende 5 minuten op middelhoog vuur .
  3. Pureer de saus in dekeuken machine en zeef de saus . Lepel wat saus op de borden . Keer de flans op de borden en garneer met een roze garnaal en platte peterselie .

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie