Witlofschuitjes met ham, feta en tomaatjes.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Normaal wikkel je de witlof in de ham en schenk je er een kaassaus over. In dit recept zijn de rollen echter omgekeerd!
  2. Snij de ham in reepjes en de kaas in blokjes.
  3. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan iets bruin en laat ze afkoelen.
  4. Snipper het bosuitje en snij de cherrytomaatjes met een scherp mes in partjes.
  5. Schep de ham met de kaasblokjes, tomaatjes en het bosuitje door elkaar.
  6. Schep er de olijfolie en azijn voorzichtig door.
  7. Haal van de witlofstronkjes 12 mooie grote bladeren (de rest wordt niet meer gebruikt).
  8. Leg ze op een schaal of verdeel ze over 4 bordjes en schep het ham-kaasmengsel erin.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Monique_14 op 28 december 2012 om 22u52

Dit kan ik zo al proeven!! het wordt zeker één van de aperohapjes om 2012 af te sluiten, leuke afwisseling tussen de aperoglaasjes! Groetjes!

Gepost door Love to Cook op 28 december 2012 om 23u17

Dank je Monique Ik hoor het nog wel

Hoeveel sterren geef jij dit recept?