Recept 05 (0 stemmen)

Witlofschotel met boerenkaas en gebakken aardappelen

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de aardappelen met zout 15 minuten en giet ze af. Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit de helft van de boter en bak hierin de struikjes witlof zachtjes 10 minuten. Meng de kookroom met zout, peper, tijm en kaas. Leg de witlofstruikjes met de snijkant naar boven naast elkaar in een ovenschaal. Verdeel de hamrepen erover en daarna het kaasmengsel. Zet het gerecht 20 minuten in het midden van de oven. Snijd de aardappelen in plakjes en bak ze, bestrooid met paprikapoeder, in de rest van de boter.
  2. Tip:
  3. Vervang witlof eens door prei, in lange delen gesneden.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie