Recept 05 (0 stemmen)

Witlofschotel met beenham en kaas

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

HOOFDGERECHTEN NEDERLANDS

tijd
60 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 200 øC. Smelt in een koekenpan de boter. Bak de witlofreepjes in 5 min. beetgaar.
  2. Leg de helft van de aardappelschijfjes in de ovenschaal. Verdeel de witlof en de hamreepjes erover en dek af met de rest van de aardappelschijfjes.
  3. Meng de mix voor ovenschotel met het water en de kookroom. Klop er het ei door. Schenk ó van het mengsel over de ovenschotel, wacht 2 min. en schenk de rest erover. Leg er de paprika op en bestrooi met de kaas.
  4. Bak de witlofschotel in de voorverwarmde oven in 45 min. goudbruin en gaar.

Bron: Jumbo

Tip

Voedingswaarden per portie Energie (Kcal) 546 Koolhydraten (G) 48 Eiwitten (G) 26 Vet (G) 26

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie