Witlofroomsoep met garnalen

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de witlof schoon en snijd de stronkjes in grove stukken. Kook ze gaar in de groentebouillon.
  2. Pureer de witlof met de bouillon en zeef de soep. Voeg de Solo Crèmefine Cuisine toe en laat de soep op laag vuur een beetje inkoken.
  3. Roer de garnalen erdoor en laat ze nog even mee verwarmen. Garneer de soep tot slot met wat fijngeknipte bieslook en serveer.

Tip

Combineer de witlofroomsoep met bruin stokbrood en een salade van waterkers, avocado en romige dressing.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door delawanda op 05 april 2016 om 14u12

Klinkt lekker, ga ik ook eens maken.

Gepost door Solo op 07 april 2016 om 10u39

Succes!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?