Ingrediënten voor 4 personen
- 4 stronkjes witlof
- 6 dl Knorr Finesse Bouillon Groenten
-
250 ml Solo Crèmefine Licht
- 150 g garnalen
- bieslook, als garnering
Bereidingswijze
- Maak de witlof schoon en snijd de stronkjes in grove stukken. Kook ze gaar in de groentebouillon.
- Pureer de witlof met de bouillon en zeef de soep. Voeg de Solo Crèmefine toe en laat de soep op laag vuur een beetje inkoken.
- Roer de garnalen erdoor en laat ze nog even mee verwarmen. Garneer de soep tot slot met wat fijngeknipte bieslook en serveer.
Tip
Combineer de witlofroomsoep met bruin stokbrood en een salade van waterkers, avocado en romige dressing.
Andere Solo-leden over dit recept (4)
Gepost door delawanda op 05 april 2016 om 16u12
Klinkt lekker, ga ik ook eens maken.
Gepost door Solo op 07 april 2016 om 12u39
Succes!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?