Witlof gestoofd met room,spekjes , kerstomaatjes en pijnboompitjes.

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de witlof schoon , verwijder de kern en snij in grove stukken.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge pan en laat afkoelen op keukenpapier of bord.
  3. Bak de spekreepjes in een bakpan haal ze uit de pan en hou apart .
  4. Bak in het vet de witlof omscheppend ca 4 min.
  5. Voeg dan pesto met beetje boter of olijfolie toe en een flinke scheut kookroom .
  6. Voeg hierna de gehalveerde kerstomaatjes toe! laat het geheel even sudderen tot het beetgaar is.
  7. Doe dan de spekjes en de pijnboompitten over het gerecht heen. Eet dit met gebakken aardappels , maar je kunt ook met pasta of rijst eten.
  8. Werkelijk verrukkelijk

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?