Altijd weten wat je gaat eten?
home /
recepten /
Groente / Witlof gestoofd met room,spekjes , kerstomaatjes en pijnboompitjes.
Witlof gestoofd met room,spekjes , kerstomaatjes en pijnboompitjes.
Bereidingswijze
- Maak de witlof schoon , verwijder de kern en snij in grove stukken.
- Rooster de pijnboompitten in een droge pan en laat afkoelen op keukenpapier of bord.
- Bak de spekreepjes in een bakpan haal ze uit de pan en hou apart .
- Bak in het vet de witlof omscheppend ca 4 min.
- Voeg dan pesto met beetje boter of olijfolie toe en een flinke scheut kookroom .
- Voeg hierna de gehalveerde kerstomaatjes toe! laat het geheel even sudderen tot het beetgaar is.
- Doe dan de spekjes en de pijnboompitten over het gerecht heen. Eet dit met gebakken aardappels , maar je kunt ook met pasta of rijst eten.
- Werkelijk verrukkelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?