Recept 45**** (6 stemmen)

Winterse cupcakes met mandarijn en speculaaskruiden

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Taart & gebak

tijd
80 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor tot 180 °C. Klop de eieren met de suiker lichtgeel en romig. Smelt 200 g van de Solo Patisserie en mix door het eimengsel. Spatel de bloem en de zeste van de mandarijn erdoor tot een glad deeg ontstaat.
  2. Leg papieren cupcakevormpjes in een muffin bakvorm. Giet het deeg erin en bak de cupcakes ca. 20 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen. Maak 12 bolletjes van het rolfondant.
  3. Mix intussen 500 g Solo Patisserie met de poedersuiker tot een mooie gladde crème. Meng de speculaaskruiden erdoor. Vul de spuitzak met het spuitmondje met de botercrème en spuit het in toeven op de cupcakes. Versier met de zilveren suikerparels, de chocoladestokjes en de rolfondantbolletjes.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie