Recept 05 (0 stemmen)

Winters stoofpannetje

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snij in gelijke blokjes. Snipper de sjalotjes en de knoflook fijn. Snij de lente-ui, mét groen, in ringen.
  2. Kook de aardappelen net beetgaar in gezouten water.
  3. Verhit boter in een pan en fruit sjalot, knoflook en spekblokjes.
  4. Voeg er de gekookte aardappelblokjes aan toe en roerbak. Strooi er de lente-ui over en roerbak nog even verder. Breng op smaak met wat peper en zout.
  5. Verhit boter in een pan en bak 2 spiegeleieren. Serveer de aardappelen in de pan met de eitjes erbovenop

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie