Recept 45**** (10 stemmen)

Wildsaus

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Saus(1)

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Suiker in een pan strooien (bodem bedekken) en laten carameliseren op een zacht vuur.
  2. Zie er goed op toe dat het niet aanbrandt.
  3. Wanneer de suiker gecarameliseerd is, Porto en rode wijn toevoegen (1/4 van de totale hoeveelheid vloeistof per keer toevoegen), een scheut Balsamico-azijn toevoegen.
  4. Op het einde de bouillon toevoegen.
  5. Tijm, laurier en paar jeneverbessen voor de smaak toevoegen.
  6. Saus verder tot de helft laten inkoken.
  7. Afwerken met blokje chocolade (laten smelten in de saus).
  8. Heel lekker bij hertegebraad.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie