Recept 35*** (5 stemmen)

Wilde rijst met zoetzure saus, scampi en veldsla

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Rijst recepten

tijd
15 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de wilde rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een beetje Solo in de koekenpan en bak hierin de scampi rondom aan. Doe er de saus bij en laat ze even mee opwarmen.
  2. Was de sla, verwijder de worteltjes en doe in een schaal. Schil de appel, snij in blokjes en meng door de sla, samen met de noten. Klop 8 eetlepels olijfolie op met 4 eetlepels ciderazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng door de sla.
  3. Schep de rijst in een yingvorm op de borden. Vlei de saus met scampi er in een yangvorm tegenaan en geef de salade apart.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Mgke op 17 september 2012 om 17u00

Als grote fan van wilde rijst, zeker het proberen waard.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie