Wilde rijst met zoetzure saus, scampi en veldsla

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de wilde rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit een beetje Solo in de koekenpan en bak hierin de scampi rondom aan. Doe er de saus bij en laat ze even mee opwarmen.
  2. Was de sla, verwijder de worteltjes en doe in een schaal. Schil de appel, snij in blokjes en meng door de sla, samen met de noten. Klop 8 eetlepels olijfolie op met 4 eetlepels ciderazijn en breng op smaak met peper en zout. Meng door de sla.
  3. Schep de rijst in een yingvorm op de borden. Vlei de saus met scampi er in een yangvorm tegenaan en geef de salade apart.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Mgke op 17 september 2012 om 19u00

Als grote fan van wilde rijst, zeker het proberen waard.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?