Recept 55***** (1 stem)

wijtingballetjes met borage cress

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snijd de wijtingfilet in kleine stukjes en maal deze fijn in een keukenmachine.
  2. - Smelt 25 gram boter en voeg deze samen met de eieren, de fijngeknepen beschuiten en de ketjap toe aan de wijtingmassa.
  3. - Breng het geheel op smaak met peper en zout en vorm er kleine balletjes van.
  4. - Pel en snipper de ui en het knoflook en fruit deze in de rest van de boter.
  5. - Snijd de tomaten in stukjes en voeg deze samen met de tomatenpuree toe.
  6. - Voeg het laurierblaadje, kerriepoeder en de visbouillon toe en laat het geheel aan de kook komen.
  7. - Voeg de wijtingballetjes toe en laat het geheel in ca 18 minuten gaar worden.
  8. - Haal de wijtingballetjes uit de saus en verdeel ze over de borden.
  9. - Laat de saus nog wat inkoken en breng op smaak met peper en zout.
  10. - Lepel de saus over de wijtingballetjes en bestrooi met de borage cress.
  11. Borage Cress heeft een zeer bijzondere oester-komkommer smaak.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie