Recept 35*** (1 stem)

Wijting op zijn provencaals

Dit is een recept van

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. *Pel en hak de uien fijn.
  2. *Pel de tomaten en snij in blokjes.
  3. *Meng ze met de uien en fijn gehakte peterselie in een kookpot.
  4. *Plaats de wijting op het ui,tomaat,peterselie mengsel en overgiet met de witte wijn.
  5. *Laat ongeveer 10 min garen.
  6. * Haal de vis uit de kookpot en houd warm in aluminiumfolie.
  7. *Voeg citroensap, visbouillonblokje en de room toe en kruid verder af met peper/zout.
  8. * Niet te lang koken anders schift de saus ( room) en bind met maizena.
  9. *Leg de vis terug in de kookpot.
  10. *Serveer met puree.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie