Recept 45**** (3 stemmen)

Whoopies met lavendel

Dit is een recept van

tijd
20 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze
  2. Verwarm de oven op 180°C.
  3. Klop boter en suiker tot een wit uitslaande massa. Voeg de eieren en het vanillemerg toe. Bestrooi met gezeefde bloem en gist. Klop glad met melk en lavendelsiroop.
  4. Vul een spuitzak met mondstuk met het beslag. Spuit hoopjes met een diameter van 2 cm op een met bakpapier beklede ovenplaat. Bak 10 minuten en laat afkoelen in de opening van de oven.
  5. Klop de boter met de suiker tot een schuimige massa. Voeg marshmallowcrème toe en vul de spuitzak met stervormig mondstuk met de crème. Spuit de crème op de helft van de koekjes en dek af met een tweede koekje. Dien koud op.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door SweetVoice op 31 augustus 2013 om 11u12

Ik heb de 'marshmallow-fluff' in een Engelse winkel gevonden, daar dit een recept is dat overgewaaid is vanuit Groot-Brittannië.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie