Wen­tel­teef­jes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. In diep bord ei, vanillesuiker, kaneelpoeder en melk loskloppen. Korstjes van brood snijden. Sneetjes brood één voor één door eimengsel wentelen en op elkaar in ander diep bord leggen. Rest van eimengsel over broodstapel schenken. Laten intrekken totdat alle sneetjes doorweekt zijn.
  2. In grote koekenpan helft van boter verhitten en helft van sneetjes brood in ca. 5 minuten goudbruin bakken, halverwege voorzichtig keren. Wentelteefjes uit pan nemen en op (warm) bord leggen. Rest van boter verhitten en op dezelfde manier rest van wentelteefjes bakken. Serveren met suiker en kaneelpoeder.

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Eco Princess op 10 mei 2015 om 09u28

Ook eens proberen met oud rozijnebrood, oud middenoosters brood etc, ... heerlijk!

Hoeveel sterren geef jij dit recept?