Recept 05 (0 stemmen)

Wentelteefjes

Dit is een recept van

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. 1.Snij de korstjes van het brood.
  2. 2.Breek de eieren een voor een op de rand van de kom en laat ze erin glijden.
  3. 3.Doe erbij: kaneel, citroenrasp, custardpoeder en de 2 eetlepels suiker.
  4. 3.Klop het met een vork door elkaar.
  5. 4.Giet de melk erbij en klop die goed door de eieren. Dompel telkens een sneetje brood in het eiermengsel tot het helemaal in het brood is ingetrokken.
  6. 5.Leg de sneetjes dan op een diep bord. Als er nog wat eimengsel over is, giet het dan over het brood.
  7. 6.Verhit de helft van de boter in de koekenpan.
  8. 7.Leg er 4 sneetjes brood in en bak ze in ongeveer 2 minuten goudbruin. Keer de sneetjes brood halverwege met het pannenkoeksmes.
  9. 8.Verdeel de wentelteefjes over 2 borden. Bestrooi ze met suiker en nog wat kaneel. Twee personen kunnen alvast gaan smullen.
  10. Verhit de rest van de boter in de koekenpan en bak de rest van de wentelteefjes op dezelfde manier.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?