Your webbrowser is outdated and no longer supported by Microsoft Windows. Please update to a newer browser by downloading one of these free alternatives.
nagerecht

Wentelteefjes van rozijnenbrood met mango

Geef score

Has average rating

Total rating count

  • Porties4 porties
gemiddeld
nagerecht
overig europees
dessert
recipe image Wentelteefjes van rozijnenbrood met mango
  • 1 groot rozijnenbrood
  • 2 eieren
  • 15 cl volle melk
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 2 mango’s
  • 3 el Solo Vloeibaar
  • 1 el suiker
  • 4 bollen speculaasijs
  1. Snij het rozijnenbrood in 8 dikke sneden. Klop de volledige eieren met de melk en de vanillesuiker.
  2. Schil de mango’s, snij ze in reepjes en bak ze kort met een eetlepel Solo Vloeibaar Light en suiker om ze te karamelliseren.
  3. Week de broodreepjes snel in de eieren en kleur ze goudbruin in de pan met Solo Vloeibaar Light.
Serveer de wentelteefjes en de mango’s op een bord met een bolletje speculaasijs.

Wat voor score geef jij dit recept?

CloseButton

Log in om recepten te bewaren

Om recepten te kunnen bewaren moet u inloggen of als u nog geen account heef er een aanmaken.